Ruim 30 jaar uw betrouwbare partner

D

ankzij deze jarenlange ervaring zijn wij dé partner wanneer het gaat om het ontzorgen van de bakkersondernemer. Voor elke vraag denken wij mee in een oplossing op maat voor elke individuele klant.

HTI Bakkerijtechniek is dé leverancier van topmerken binnen de bakkerijtechniek. Wij zijn onder andere huisleverancier van de merken Treif Broodsnijmachines, Daub Ovens, Piet Roberto, Bagoline en vele andere. Door ons ruime aanbod van producten kunnen wij iedere klant voorzien van het product welke aansluit bij zijn of haar behoefte.

Naast levering, montage en service van nieuw geleverde producten beschikken wij tevens over een grote voorraad jong gebruikte machines voor diverse doeleinden. Meer informatie hierover is onder andere te vinden bij onze nieuwsberichten of neem gerust contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Wij beschikken over een servicedienst die 24/7 voor u klaarstaat voor het verhelpen van storingen aan uw machine. Door korte lijnen en snel schakelen is het mogelijk om uw storing zo snel mogelijk te verhelpen om stilstand van de productie te voorkomen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op om uw vraagstuk bij ons neer te leggen. Wij helpen u graag verder!

Vacatures

Wij zijn op zoek naar enthousiaste werknemers voor de volgende functies:

Service monteur buitendienst

Regio Nederland

Hoe solliciteer je bij ons?

Liever direct met ons mailen?

Dat kan! Klik dan op onderstaande button.